Krásné Březno – Dát nevšední dárek malým návštěvníkům k Mezinárodnímu dni dětí se rozhodli v ústecké zoo. V neděli v rámci oslav udělají ze soutěžících dětí kmotry dvou letošních mláďat lamy alpaka.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Mluvčí ústecké zoo Věra Vrabcová vyzvala všechny ústecké děti, aby chovatelům pomohly vymyslet jména pro černobílého samečka a hnědou samičku. „Nápady nám mohou soutěžící posílat na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do středy 1. června. Autora nejzajímavějšího jména pozveme v neděli 5. června do zahrady a osobně se křtin zúčastní. Děti, nezapomeňte uvést jméno, věk a kontakt na telefon rodičů," dodala Věra Vrabcová.

Děti, už víte, jaká jména by slušela těmto mláďatům? Piště na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Zdroj: Zoo Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru