Ústí nad Labem - Stoupenci světlé i temné strany Síly, tedy fanoušci filmové ságy Hvězdné války, si o víkendu přijdou na své. V prostorách obchodního a zábavního centra Forum Ústí nad Labem budou v sobotu 9. a v neděli 10. ledna moci navštívit tematicky zaměřenou výstavu Lego Star Wars. Naleznou zde například hrací stolky pro stavbu modelů, postřehové hry, kvízy nebo fotokoutek, kde se mohou nechat vyfotit v kostýmu Jedi. Připraveny budou také soutěže o hodnotné dárky z řady Lego Star Wars a mnohá překvapení.

„Premiéra Star Wars: Síla se probouzí, sedmého dílu dnes již kultovní filmové série Hvězdné války, strhla celosvětovou mánii a láme rekordy. Do OC Forum Ústí nad Labem stále proudí stovky lidí, kteří touží po zážitku přímo z kinosálu. Nejen děti, ale také rodiče, bychom proto rádi pozvali i na herní výstavu, kde se mohou sami stát třeba i rytířem Jedi se svítícím mečem nebo si navrhnout vlastní model, který se může stát součástí speciální výstavky," uvádí marketingová manažerka OC Forum Ústí nad Labem Kateřina Kejřová.

Herní výstava bude po oba dny probíhat od 10 do 18 hodin. Příchozí děti se budou moci zapojit do soutěže – po splnění několika úkolů získají diplom a zařadí se do slosování vhozením karty do osudí v hračkářství Pompo. Těšit se mohou na odměny z kolekce Lego Star Wars i drobné dárky za účast v dalších soutěžích. Jejich postřeh prověří speciální obdoba pexesa, tzv. memory game, tematicky laděná do světa Hvězdných válek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru