Ústí nad Labem – S upraveného kola pro handicapovaného cyklistu se může těšit desetiletý Ríša Jozífek z Povrlů. Nadaci Plamínek naděje se povedlo díky charitativnímu běhu, který proběhl v sobotu na Labské cyklostezce (psali jsme), vybrat neuvěřitelných 48.831 korun.

Ríša Jozífek s maminkou Dagmar. Foto: Petr Sochůrek
Martina Prachařová za nadaci Plamínek Naděje uvedla, že na samotném závodě se do kasičky nasbíralo 47.931 korun a na účet přišlo 900 korun. „Ríša dostane nádherné speciálně upravené kolo k narozeninám. Peníze, které nevyčerpáme, Nadační fond Plamínek naděje využije na další potřebné projekty. Máme transparentní účet, na kterém si každý může zkontrolovat, kam peníze putují," řekla Martina Prachařová.

Charitativní běh s Plamínkem v sobotu podpořilo přes pět set účastníků, z toho čtyři sta běžců. „Chtěli bychom všem poděkovat. Takovou účast jsme nečekali. Byli jste neuvěřitelně štědří," uvedla směrem k dárcům Martina Prachařová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru