Na Mistrovství světa ve florbale si zahrají i dva ústečtí odchovanci - Martin Pražan a Mikuláš Krbec
Martin Pražan (vlevo) a Mikuláš Krbec (vpravo)
Sport

Ústí nad Labem - Hlavní trenér českého týmu Petri Kettunen dnes zveřejnil finální nominaci na Mistrovství světa ve florbale v Praze, které se uskuteční v termínu 1. až 9. prosince v O2 areně a na Podvinném Mlýně!

V nominaci národního týmu jsou i dva ústečtí odchovanci, kteří v současnosti hrají za superligový Florbal Chodov. Místo mezi dvacítkou nejlepších hráčů si vysloužili Mikuláš Krbec a Martin Pražan.

1511florbalprazan

Tomáš Pražan

Mistrovství světa se nezadržitelně blíží. Pro oba odchovance to bude první seniorské mistrovství světa v jejich kariérách. Mikuláš Krbec má přesto zkušenosti z juniorského šampionátu z května minulého roku ze švédského Vaxjö, odkud přivezl bronzovou medaili a stal se jedním z nejužitečnějších hráčů mužstva. I z toho důvodu ho trenér Petri Kettunen zařadil do reprezentační přípravy na blížící se MS 2018.

1511florbalkrbec

Mikuláš Krbec

V nominaci národního týmu se objevil ještě jeden hráč, jehož jméno ústečtí fanoušci znají. Za Německo bude nastupovat Erik Schuschwary, který v ústeckém dresu odehrál jednu sezonu. A právě s Německem odehrají Češi úvodní utkání 1. prosince od 18:15.

CELÁ NOMINACE ČESKÉHO TÝMU: http://bit.ly/NominaceMS2018 

ZÁPASY ČESKÉHO TÝMU NA MS: http://bit.ly/ZapasyNaMS2018 

Autor: Martin Harmach, Florbal Ústí

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru