Do Ústí zavítá soupeř ze středu Čech: Slovan si proti Kladnu bude chtít spravit chuť
Ilustrační foto: slovanusti.cz
Sport

Ústí nad Labem - V předchozích zápasech se Slovanu přílíš nedařilo. Podaří se mu vylepšit nešťastný začátek sezóny tuto sobotu? V sobotu přijede na Zimní stadion do Ústí nad Labem atraktivní soupeř Kladno. Utkání začne od 16:00 hodin a domácí budou mít další možnost zabojovat a vylepšit si skóre.

Není žádnou novinkou, že Rytíři jsou jedni z favoritů Chance ligy. Po již odehraném dvanáctém kole se dělí o třetí místo se Vsetínem. První zápas letošní sezóny se kladenským hráčům vydařil, nad Frýdkem-Místkem zvítězili 4:1. Později v Porubě prohráli na nájezdy. Dále ale následovaly výhry, a to nad Benátkami 6:3 a nad Vsetínem 5:2. S Jihlavou a Slavií si však kladenští hokejisté nevěděli rady. Dukla Rytíře přestřílela na nájezdy a na Slavii prohráli 3:4. Pozdější zápas proti Přerovu se Kladnu podařil. Zubři v souboji padli 3:5. Utkání s lídrem ligy Českými Budějovicemi se Rytířům nevyplatilo. Budějovice zůstaly bez inkasované branky a Kladno pokořily 3:0. Poslední tři zápasy, které proběhly s Prostějovem, Kadaní a Havířovem, ale Rytíři zvládli.

Výrazných hráčů má Kladno hned několik. Jedním z nich je Petr Vampola, nejlepší střelec týmu. Těsně za ním se drží Jakub Strnad a Adam Kubík. Posilou je obránce Jiří Říha, který před dvěma lety pomohl Jihlavě do extraligy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru