Na dohrávce proti Vítkovicím budou k mání sponzorské vstupenky. Zakoupením se zařadíte do slosování o ceny
Zdroj: www.fkusti.cz
Sport

Ústí nad Labem - Ve čtvrtek 11. říjnaje v Ústí nad Labem na programu dohrávka 10. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY ČR proti Vítkovicím. I na toto utkání budou k mání sponzorské vstupenky v hodnotě 100,- Kč, koupí se zařazujete do slosování o hodnotné ceny.

  • První vylosovaná vstupenka vyhrává tričko od firmy YES v Dlouhé ulici v Ústí nad Labem + dvě vstupenky do Severočeského divadla v Ústí nad Labem na přestavení CAFÉ AUSSIG.
  • Druhá vylosovaná vstupenka vyhrává knihu o historii Army + rovněž dvě vstupenky do Severočeského divadla v Ústí nad Labem na přestavení CAFÉ AUSSIG.
  • Třetí vylosovaná vstupenka poukázku na dámský střih do kadeřnictví KEREVIT v obchodním centru ALBERT na Severní Terase v Ústí nad Labem.

Co to je sponzorská vstupenka?

Jedná se o vstupenku v nominální hodnotě 100,- Kč, kterou si může dobrovolně a v jakémkoliv množství zakoupit každý, kdo se s touto myšlenkou ztotožní a samozřejmě si to může dovolit. Mohou si ji zakoupit i ženy nebo rodiče dětem, ač mají tyto dvě skupiny vstup na utkání zdarma a samozřejmě je klub za jejich přítomnost na utkání rád. Dobrovolnosti se obecně vzato meze nekladou a naprosto upřímně každému, kdo bude chtít klubu touto dobrovolnou formou pomoci už předem klub děkuje.

Autor: Zdeněk Kamínek ml.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru