Primátorka poděkovala kanoistovi Vilémovi Kukačkovi za vynikající reprezentaci města
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Sport

Ústí nad Labem - Viléma Kukačku, mistra světa v rychlostní kanoistice přijala primátorka Věra Nechybová a její náměstek Jiří Madar a poděkovali mu za vynikající reprezentaci města.

Vilém Kukačka je několika násobný juniorský medailista z mistrovství Evropy a světa. Letos získal na K2 1000 metrů s Janem Vorlem stříbrné medaile na mistrovství Evropy v Itálii. Stejnou pozici obhájili také na světovém šampionátu v Bulharsku a Vilém byl na tomto mistrovství členem osádky zlatého čtyřkajaku na 500 m. Primátorku navštívil se svým trenérem a dědem Petrem Šolcem. Diskuse se točila hlavně kolem jeho sportovních úspěchů a podmínek k dalšímu rozvoji.

„Velmi si ceníme vašich úspěchů. Jste vzorem pro naši sportující mládež,“ uvedla Věra Nechybová a popřála mladému úspěchu hodně úspěchů ve sportu i v životě.

Vilém Kukačka končí v juniorské kategorii a začne působit mezi seniory, čeká ho přestup do střediska vrcholového sportu Dukly Praha a také měsíční soustředění v Japonsku. Mezi dalšími úkoly, které musí v příštím roce zvládnout je také maturita na Střední průmyslové škole Resslova.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru