OBRAZEM: Ústí má čerstvou mistryni světa! Boxerská hvězda Fabiána Bytygi vybojovala mistrovský pás organizace WBC
Ústí má čerstvou mistryni světa! Fabiánu Bytygi. Foto: Petr Sochůrek
Sport

Klíše – V to co doufal každý příznivec ústeckého sportu, se stalo skutečností. Boxerská hvězda, přezdívaná Andělská pěst, Fabiána Bytygi vybohovala v sobotu 22. září krátce po jedenácté hodině večerní v hale sportcentra Sluneta mistrovský pás organizace WBC.

Na body v desetikolovém zápase zdolala v atomové britskou soupeřku Denise Castleovou na body. „Je to neskutečný,“ řekla po zápase čerstvá mistryně světa, na jejíž tváři byly vidět slzy štěstí.

Že půjde o dlouhý zápas, zjistila Fabiána Bytygi již na začátku boje o titul. „Když jsem si v prvním kole oťukala soupeřku, tak jsem věděla, že zápas před limitem zřejmě neskončí,“ uvedla v pozápasovém rozhovoru blonďatá kráska.

Zlomové bylo pro ústeckou boxerku čtvrté kolo. „Když jsem se dozvěděl po čtvrtém kole, že vedu na body, tak jsem se uklidnila,“ řekla Fabiána Bytygi.

FOTOGALERIE ZE ZÁPASU:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru