Vánoční pohár talentů v karate
První na stupni vítězů Zuzana Vondráková. Zdroj foto: Shotokan Klub Rajchert SPORT UNION
Sport

Dobětice - Na 150 soutěžících, na tradičním Vánočním poháru talentů 2017, uvítal ústecký Shotokan Klub Rajchert SPORT UNION. Sportovní hala SPŠ Výstupní v Doběticích tak zaznamenala opět akci směřovanou na školní mládež do 15let.

Kromě výkonnostních kategorií karate, v sestavách kata a základních technikách kihon, zde soutěžili předškoláci a dětská veřejnost v obratnostních disciplínách. Na 300 diváků se tak mohlo přesvědčit o obratnosti svých dětí a kamarádů. Mezi nejmenšími do čtyř let si výborným časem, v překážkové dráze, zajistila prvenství Karolína Dragounová, mezi pětiletými to byl Daniel Hocek a v šestiletých Kristián Böhme. 

Techniky karate kihon, pro začínající karatisty, v nejpočetnější kategorii 8 až 11 let ovládl Samuel Janich, mezi děvčaty pak Anetta Čálková. Následovaly sestavy kata věkových kategorií. Tady v kategorii děvčat do 9 let zvítězila Zuzana Vondráková. 

„Některé kategorie měly počet až 18 soutěžících, jiné kategorie z celkem 23, měly obsazení slabší, řekl organizátor soutěže dětí Rajchert a dodal: „Hlavní byla však celková účast, zabavení dětí soutěží i doprovodnou tombolou, v duchu nadcházejících Vánoc a konce sezóny. Všichni se bavili a o to nám šlo.“

2311 karate3

Simone Otranto. Zdroj foto: Shotokan Klub Rajchert SPORT UNION

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru