Ústečtí fotbalisté podlehli Slezanům
FK Ústí nad Labem - SFC Opava. Foto: Lukáš Ondroušek
Sport

Ústí nad Labem - V pátek se odehrálo 3. kolo Fortuny Národní ligy, a to na domácí půdě Ústí se Slezskou FC Opavou. Utkání bylo celkem vyrovnané, ale Opava byla velmi ambiciózní, a tak Armě ukázala svou gólovou produktivitu, při čemž si odvezla 3 body.

Fotbalisté Ústí se na toto utkání velmi těšili, ale nepříznivé počasí, kdy to na trávníku pěkně klouzalo, jim plány překazilo. Na úvod zápasu se ve 4. minutě dostala do vedení jako první Opava. V 5. minutě si svým kolenem srazil míč do vlastní branky obránce Ústí Michal Zeman. Pro domácí to bylo velmi nepříjemných 5 minut.

Ve druhém poločase se ve 47. minutě trefil hráč Army Jiří Miskovič. Druhý poločas rozhodl o výsledku zápasu s přehledem, když Opava vstřelila další dva góly. Gólové skóre pak uzavřel Pavel Pilík a snížil na 2:5.

FK Ústí nad Labem - SFC Opava 2:5 (0:2)

BRANKY: 47. Miskovič, 87. P. Pilík – 4. Kuzmanović, 5. M. Zeman (vla.), 55. Kuzmanović, 71. Stříž, 84. Kayamba

ŽK: 59. Leibl (ÚnL)

FK Ústí nad Labem - Kotěra – M. Zeman, Pimpara, L. Vaněk, Leibl – J. Peterka (C), Miskovič (74. P. Výborný) – P. Pilík, Jindráček, D. Procházka (61. Kacafírek) – Matějka. Náhradníci: Tvrdoň – Zoubek, Gilián, Kacafírek, Šnirc, P. Výborný.

SFC Opava - Fendrich – Stříž, Simerský, Žídek (C), Helebrand – Kayamba (88. Mozol), Schaffartzik, Zavadil (46. Jursa), Zapalač (68. Jurečka) – Smola, Kuzmanović. Náhradníci: Šrom – Jursa, Radić, T. Čelůstka, Puškáč, Mozol, Jurečka.

Rozhodčí: J. Jílek – Kříž, Kubr

Diváci: 936

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru