OBRAZEM: Litvínov má za sebou první přípravné utkání s Ústím
Litvínov má za sebou první přípravné utkání s Ústím. Foto: Lukáš Ondroušek
Sport

Litvínov - V úterý se v Litvínově uskutečnilo první přípravné utkání, kdy do Litvínova dorazilo hokejové mužstvo z Ústí nad Labem. Litvínovští extraligoví hokejisté tak porovnali své síly s prvoligovým týmem.

V zápase jasně zvítězil Litvínov po skvělém výkonu s novým gólmanem Pavlem Kantorem, který přišel do Litvínova tuto sezónu a očividně mu to skvěle chytá. Tak jen tak dál!

Příští přípravné utkání se odehraje na domácím ledě, a to 8. srpna 2017 od 17:30 s Karlovými Vary, přijďte litvínovské hráče podpořit i vy.

HC Verva Litvínov - HC Slovan Ústí nad Labem 6:3 (4:0, 1:2, 1:1)

BRANKY: 7. Nejezchleb (Havlíček), 7. Helt (Matai), 17. Březák, 19. Gula (Válek, Matoušek), 35. Jícha (Gula, Válek), 60. Nejezchleb – 22. Macek (Mlčoch, Uhlík), 31. Navarra (Sladkovský, Hucek), 47. Macek

HC Verva Litvínov - Kantor (31. Soukup) – Kokeš, Sklenička, Doudera, Baránek, Březák, Franc, Gula – Jurčík, Válek, Matoušek, Nejezchleb, Havlíček, Doležal, Dufek, Matai, Helt , Jícha.

HC Slovan Ústí nad Labem - Volke (31. Krofta) – Hes, Zdvořáček, Mašák, Mlčoch, Hucek, Loukota, Vaněk, Balcar – Macek, Musliu, Uhlík, Mical, Janeček, Markulinec, Severa, Sladkovský, Navarra, Amirov, Kopta, Krejčík.

Rozhodčí: Petružálek, Turčan – Kokrment, Rozlílek.

Foto

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru