Plavkyně Ústecké akademie přepsaly české tabulky rekordů.
Sport

Ústí nad Labem / Plzeň – Senzační zpráva přišla z právě probíhajícího mistrovství České republiky v plavání juniorů a dospělých v Plzni. Členky oddílu Ústecká akademie plaveckých sportů, z. s., stanovily nový národní rekord ve štafetě 4x50 m polohově. 


„Ve čtvrtek naše kvarteto žen ve složení Sára Černá, Aneshka Frickleton, Anna Plíhalová a Daryna Nabojčenko ve štafetě 4x50 polohově získala titul Mistra České republiky a vytvořila nový český rekord časem 1:53,11," hlásá nadšeně facebooková stránka plavecké akademie.

Dosud držely rekord plavkyně TJ Bohemians Praha s časem 1:53,18. V tomto čase doplavaly taktéž v Plzni, ovšem už v roce 2016.

Na světelné tabuli na prvním místě svítí na 1. místě Ústecká akademie plavecký sportů. Děvčata si hrdě převzala mistrovské medaile. Zdroj: FB Ústecká akademie plaveckých sportů

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru