Milada Tour přivítá běžce již v sobotu. Jednotlivé trasy prošly proměnou
Ilustrační foto
Sport

Ústecko - Úvodním podnikem třetího ročníku sportovního seriálu Milada Tour bude první únorovou sobotu zimní běh Milada Winter Run. Pro velký zájem se rozhodli organizátoři podobně jako v loňském roce navýšit kapacitu až na 500 běžců. Ty čeká nové zázemí, které bude v letošním roce ve sportovní hale v Chabařovicích.

Proměnou prošly také jednotlivé trasy, které tvořili sami běžci. Na kratší 5,3 km trase si běžci užijí nejen přímého kontaktu s vodní hladinou, ale i výhledy na celé jezero i České středohoří. Delší trasa v délce 12,5 km bude náročnější, ale přesto velmi rychlá. Klasický okruh kolem jezera je okořeněn tradičním výběhem od pláže v Roudníkách, běžci si také vyzkouší nově upravené cesty nejen podél jezera, ale i nad jezerem, kde se jim opět naskytnou úchvatné výhledy.

Do jednotlivých závodů i celého seriálu je možné se přihlásit na webových stránkách www.miladatour.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru