Ústečtí atleti se přišli pochlubit medailemi. „Jste vzorem pro své vrstevníky i pro děti,“ ocenil je primátor
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Sport

Ústí nad Labem - Stříbrné medaile získali na mistrovství ČR atleti ústeckého USK PROVOD Filip Kaplan a Martin Veselý. Spolu s trenérem Alexejem Lesnikem se setkali s představiteli města.

Primátor Petr Nedvědický a jeho první náměstkyně Věra Nechybová ocenili jejich další úspěchy a poděkovali za vzornou reprezentaci města. „Jsme rádi, že se Ústí prezentuje tak dobrými sportovními výsledky. Potvrzuje se, že se podpora sportu vyplácí, jste vzorem pro své vrstevníky i pro děti, které se sportem teprve začínají,“ uvedl Petr Nedvědický.

Filip Kaplan získal stříbrnou medaili v hodu oštěpem v kategorii juniorů, druhou stříbrnou dobyl dorostenec Martin Veselý v trojskoku. Jak oba nadějní sportovci uvedli, cílů mají mnoho. Chtějí uspět v dalších domácích kláních a také na mezinárodním poli a zároveň je čeká ukončení studia.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru