Český mistr ve skikrosu Karel Lank obdržel ocenění od primátora
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Sport

Ústí nad Labem - Karla Lanka, mistra České republiky 2018 v kategorii FSI a držitele 2. místa Českého poháru republiky 2018 ve skikrosu, přijali představitelé města.

Primátor Petr Nedvědický společně s náměstkem Michalem Ševcovicem poděkovali sportovci za reprezentaci města Ústí nad Labem a předali mu ocenění. „Rád bych zůstal tady na severu a studoval UJEP. Do Prahy mě to netáhne,“ uvedl Karel Lank.

Skikros je disciplína, která kombinuje alpské lyžování s dlouhými a velice obtížnými skoky. Trať je plná skoků, boulí, různých nerovností a klopených zatáček. To vše je ztíženo skutečností, že do takto náročné tratě startuje najednou čtyři až šest závodníků.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru