Výrobci tradičních i netradičních ozdob stále překvapují svojí neuvěřitelnou zručností. Foto: Dáša Wohanková
Výlety

Litvínov – V úterý v 17 hodin bude slavnostní vernisáží zahájena každoroční oblíbená výstava Přehlídka nápadů, zručnosti, řemesel a vtipu, aneb Vánoce po celý rok 2023-2024, která patří k nejnavštěvovanějším výstavám litvínovského zámku.

Představí se tradiční vystavovatelé, ale i zcela noví výtvarníci. K vidění tak budou ozdoby z krajky, tentokrát však i z pergamenového papíru, ale i tzv. sluníčková krajka. Dále tradičně z perníku, skla či keramiky, ale i z méně nezvyklých materiálů jako je například kůže. 

Nejen děti se velmi těší na oblíbený ptačí stromek Dáši Wohankové, která i letos připravila něco nového z ptačího světa.

Litvínovští hasiči mají novou hasičárnu, tak se téma pro doplnění ptačího stromku přímo nabízelo. Foto: Dáša Wohanková

Pokud nestihnete vernisáž, nemusíte smutnit. Výstavu můžete navštívit od čtvrtka 29. listopadu až do 31. prosince. Prohlídky se konají každé úterý až neděli vždy v celou hodinu s výjimkou poledne, a to od 9 do 16 hodin. Upozorňujeme, že 24.-26. prosince je zámek uzavřen. 

Prohlídku je možné rezervovat na tel. 603 151 600.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru