Stolní tenisté obhájili titul mistrů republiky
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Družstvo starších žáků KTS Apollo Ústí nad Labem zvítězilo podruhé za sebou na mistrovství ČR. Tento mimořádný úspěch proto ocenil primátor města.

Ústečtí stolní tenisté zvítězili na mistrovství republiky v Ostravě ve složení Karel Jedlička, Radim Nechyba a Tadeáš Vršovský. Individuální úspěch si připsal ještě Jakub Kabelka, který obhájil titul mistra republiky v kategorii U13, k tomu přidal i titul mistra Evropy v soutěži družstev. Společně s Karlem Jedličkou si vybojovali místo v reprezentačním výběru pro sezónu 2022/2023. Mimořádné úspěchy mladých stolních tenistů v úterý ocenil primátor Petr Nedvědický se svým náměstkem Michalem Ševcovicem. Sportovcům poděkovali za vzornou reprezentaci města, poblahopřáli jim k úspěchům a popřáli hodně štěstí do budoucna.

Stolním tenistům z KTS Apollo Ústí nad Labem se daří dlouhodobě. Tým mužů letos vyhrál 3. ligu a postoupil do 2. ligy ČR. Také trenér Martin Merker uspěl ve výběrovém řízení a stal se trenérem národní reprezentace kadetů. Svěřenci klubu získávají pravidelně body a medaile na turnajích mládeže po celé republice a patří na nejvyšší příčky žebříčků svých věkových kategorií.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru