OBRAZEM: Staré škodovky a další klasika závodí na obří autodráze
Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most – Dvě velké autodráhy v mosteckém Středisku volného času jsou v sobotu centrem netradičních závodů vozidel, která se na opravdových závodních tratích objevovala v sedmdesátých a osmdesátých letech.

Autíčka jsou vybavena stejnými motory, karoserie potom kopírují opravdové závodní speciály včetně zbarvení a nápisů. Závody nejsou pro žádná ořezávátka, na autodráhu se postaví i dva mistři světa. „Nejde ale o vítězství, ale o zábavu,“ říká jeden z účastníků závodů Jaroslav Reček, který je aktuálně na druhém místě světového žebříčku. Současné závody bere opravdu jako zpestření, ve slot racingu používá závodní speciály zcela jiných parametrů.

Podívejte se do naší fotogalerie, jak si závodníci vymazlili své vozy.

FOTO

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=h30o1hEfdtw

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru