Děti změřily síly v branném závodě. Vítězem se stala hlídka z předlické základní školy
Foto: MP Ústí nad Labem
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Dne 26. září se v areálu Zámeckého parku v Krásném Březně uskutečnil branný závod smíšených hlídek, a to pro žáky základních škol. Tento již osmnáctý ročník uspořádala Městská policie Ústí nad Labem.

Soutěž je nedílnou součástí projektu prevence kriminality „MP dětem“, který je primárně zaměřen na děti, žijící v lokalitách ohrožených sociálním vyloučením. Branný závod pro čtyřčlenné smíšené hlídky se skládal ze střelby ze vzduchovky, zdravovědy, hodu granátem na cíl, štafety a všeobecných znalostí.

Nejlepší žáci obdrželi diplomy, poháry a hodnotné ceny, které pro ně věnovalo vedení města. Vítězem letošního branného závodu se stala hlídka ze Základní školy Předlice. Jak uvedl garant celého klání náměstek primátora Tomáš Vlach: „Je nezbytně nutné věnovat čas dětem a rozšířit jim jejich znalosti a dovednosti, dát jim šanci na lepší vývoj a rozvoj osobnosti.“

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru