Na Větruši byli oceněni nejlepší pracovníci v sociálních službách. Pogratulovat přijel hejtman
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Zajímavosti

Ústí nad Labem - Zámek Větruše se stal místem konání vyhlášení 3. ročníku ankety „Pracovník roku v sociálních službách“. Ústecký kraj tak chtěl v Týdnu sociálních služeb (7. – 13. října 2019) ocenit mimořádnou a obětavou práci zaměstnanců z této oblasti.

Mezi tuctem oceněných byl i jeden muž. Osobně poblahopřát přijel pracovníkům hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček.

Ten si nesmírně váží náročné a finančně nedoceněné práce lidí v sociálním sektoru. „Je to práce složitá a ne každý je schopen tuto práci vykonávat. Byly případy, kdy člověk skončil v této sféře již po čtrnácti dnech. O to víc si vážím vaší práce,“ řekl k nominovaným hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček. Společně s Petrou Lafkovou, vedoucí odboru sociálních věcí, předal dvanácti lidem pamětní list, květinu a malý dárek.

Do 3. ročníku ankety „Pracovník roku v sociálních službách v Ústeckém kraji" pro rok 2019 bylo nominováno 15 pracovníků v oblasti sociálních služeb a to jednak přímo poskytovateli sociálních služeb nebo přímo jejich uživateli těchto sociálních služeb. Již v minulém roce bylo dohodnuto, že s ohledem na nízký počet nominovaných dojde k ocenění všech.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru