V Olympii se již brzy otevře jeden z největších dětských světů v ČR
Olympia Teplice. Ilustrační foto
Zajímavosti

Teplice - Už za pár dní se otevřou brány jednoho z největších dětských světů v ČR s názvem CIRKUS PARK. A bude to v teplické Olympii. Rozloha celého prostoru je 3 000 m2, z toho celá polovina (1 500 m2) bude hrací zóna. Hrací zóna se bude skládat z různých skákadel, prolézaček, klouzaček, tobogánů, labyrintů. Bude tu i část určená pro děti do 3 let.

Mládežníci si zase přijdou na své při virtuální hře HADO, kterou si nikde v celé střední Evropě nezahrajete, jen v CIRKUS PARKU. Mrkněte na www.cirkuspark.cz.

Součástí dětského světa bude také restaurace s plnohodnotnou kuchyní, tady nečekejte žádné rozmražené polotovary. Budou vám oči přecházet a prý tu pořádně rozmazlíme své chuťové buňky.

CIRKUS PARK bude nabízet možnost dětských oslav, připraví vám na přání výzdobu, catering i doprovodný program.

2408olympia2

Dětský svět neposkytuje službu hlídání dětí. Jedná se o rodinnou zábavu, rodiče se zde mohou bavit se svými dětmi nebo je nechat řádit a jen na ně dohlížet z pohodlí restaurace. Vstup do CIRKUS PARKU bude možný po úhradě vstupného, ceník již nyní najdete na www.olympiateplice.cz.

Datum otevření a všechny další provozní informace zveřejní Olympia již brzy. Připravte tedy své děti na pořádnou jízdu plnou pohybu a zábavy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru