Úklid přírody pokračuje i tento víkend. Přijďte!
Kluci při úklidu. Foto občanské sdružení Ukliďme Česko
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – V Ústí bude i tento víkend pokračovat očista přírody od odpadků, záslužná práce dobrovolných pomocníků s názvem Ukliďme svět, ukliďme Česko. Další setkání organizuje město, sraz pro všechny zájemce je v sobotu v 10 hodin.

„Sejdeme se v sobotu v 10 hodin u magistrátních garáží vpravo pod Bertiným údolím. Uklízet se pak bude v lokalitě v Důlcích. Přijít pomoci může kdokoli. Přijďte také, rádi vás uvidíme,“ říká Romana Macová z Magistrátu města Ústí.

Rukavice a pytle na odpad podle ní zajistí město. Každý tedy může jen tak přijít i bez pomůcek a hned se pustit do úklidu. Po práci je pro všechny připraveno i malé občerstvení.

A kdo rád fotografuje, může se zapojit i do soutěže. Ta probíhá na celostátní úrovni v několika kategoriích, téma snímku souvisí vždy s úklidem. Kromě snímků je možné poslat i video. Uzávěrka je na konci dubna a vítězové budou vyhlášeni v červnu. Jako ceny jsou připraveny fotoaparáty, videokamera a také tiskárna.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru