Ústí nad Labem - Dobrovolníci během tří hodin při dalším, tentokrát Jarním úklidu Střižáku v rámci akce Ukliďme svět, ukliďme Česko 2018, posbírali odpad a odpadky na dlouhodobě zanedbaných a neudržovaných pozemcích v majetku Statutární město Ústí nad Labem - Magistrát města Ústí nad Labem.

Očisty se dočkala příjezdová komunikace k městským parkovištím (část ulice U Koupaliště), prostor nad horním parkovištěm nad Plavecký areál Klíše, prostor mezi opěrnou zdí Plavecké haly a městským dolním parkovištěm, dolní parkoviště a celý jižní svah Střižovického vrchu k němu přilehlý až po bunkr, prostor a okolí dětského hřiště v ulici Střížovická, prostor s letitou černou skládkou za zahrádkami směr Střížovická studánka.

Za následný svoz odpadu patří dík místostarostovi městského obvodu Ústí nad Labem - město a ÚMO - město.

Akci pořádali občané Klíše (sdružení ÚZO-Klíše z.s. - Petra Morvayová, Aleš Morvay a @Pohyb po Ústí bez špíny a odpadků (Karel Karika). Fotografie a další informace zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru