Svádov - Necelá desítka dobrovolníků v sobotu 24. března dopoledne, podruhé v rámci akce ukliďme Česko, uklidila pod taktovkou Veroniky Vágnerové cyklostezky v úseku Svádov - Valtířov. Běžecká sezóna a in-line bruslení se blíží.

„Největší nepořádek byl již tradičně v okolí parkovací plochy, kde se nalezlo mnoho zajímavých věcí, jako např. občanský průkaz, techničák od auta, státní vlajka, rendlíček s jedním uchem, několik vidliček a další zajímavosti. Nejdůležitější však bylo společné nasazení všech zúčastněných uklidit okolí a zajistit podmínky pro nadcházející běžeckou a inlajnovou sezonu na cyklostezce ve Svádově. Celkem jsme vytřídili 14 pytlů a na svoz připravili velkoobjemový odpad o celkové hmotnosti přes 300 kilogramů,“ řekl dobrovolník Stanislav Dunaj ze Střekova.

Sezona běžeckých závodů již brzy začíná. Vždyť v sobotu 31. března se zde poběží tradiční 3. ročník Ústeckého VitaSport půlmaratonu, se startem právě ve Svádově a obrátkou v Těchlovicích. Na běžecký závod se můžete do pátku 30. března přihlásit se slevou on-line na usteckymaraton.cz nebo na místě, kde je startovné již v běžné výši. Závod začíná v sobotu 31. Března v 11 hodin. Tak neváhejte a přijďte se protáhnout a přivítat jaro.

2503 uklidme svadov

2503 uklidme svadov4

2503 uklidme svadov2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru