TRAGÉDIE V ÚSTÍ: Rodina z Děčína přijela na návštěvu, rodiče při požáru zemřeli i s dětmi
Hasiči na místě události. Foto: e-deniky.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Čtyři lidé zemřeli při požáru domku v zahradní kolonii v ústecké části Předlice. Požár malou stavbu zachvátil v sobotu ráno.

Redakce našeho serveru získala informace o tom, co se přibližně mohlo na místě odehrát. Policisté tragickou událost vyšetřují, bližší informace zatím nemohli poskytnout a potvrdit informace našeho deníku.

Podle informací, které máme k dispozici, přijeli rodiče se dvěma dětmi z Děčína do Ústí nad Labe za svojí tetou. Když začalo nad ránem hořet, mohli se otec s tetou oheň neúspěšně pokusit zvládnout. Nepodařilo se to. Matka s dětmi měly být v patře a nepodařilo se jim již dostat dolů, při záchraně zemřel i otec.

Policisté včera na místě po uhašení požáru prováděli vyšetřování. Přijel soudní lékař a psovod se psem cvičeným na vyhledávání akcelerantů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru