V druhém kole vyberou lidé na Ústecku do Senátu Nedvědického nebo Krska
Petr Nedvědický a Martin Krsek.
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Do druhého kola senátních voleb na Ústecku postupuje Petr Nedvědický (ANO) a Martin Krsek (BEZPP).

Lidé na Ústecku vybírali z devíti kandidátů. Na výsledky se můžete podívat v grafice v článku. A jak reagují vítězové? ANO veřejně na facebooku pouze poděkovalo voličům za účast. Martin Krsek píše: "Vedl jsem kampaň bez jediného placeného billboardu, plochy pro mou reklamu mi poskytli obyvatelé Ústecka, takže postup do druhého kola je i jejich úspěchem, úspěchem občanské společnosti, místních patriotů. Skončil jsem sice druhý, ale demokratičtí kandidáti, kteří pro Ústecko skutečně něco udělali, celkově získali více hlasů. Věřím, že nejen mým ale i jejich voličům bude stát za to přijít i v druhém kole voleb," uvádí a rovněž děkuje za férovou kampaň.

Z boje o senát vypadla někdejší primátorka Věra Nechybová. "I když to nevyšlo, budu dál pokračovat v hájení zájmů našeho regionu a jeho obyvatel. A nadále se budu snažit jako zastupitelka a místopředsedkyně rady seniorů ochraňovat slabé a podporovat pracovité. Tenhle boj nikdy nevzdám. Opravdu moc děkuji za vaši důvěru a podporu," uvedla.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru