Zpitý agresor napadal na ulici ženy, na dívku vytáhl teleskop! Zpacifikovat ho museli policisté
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V úterý krátce před pátou hodinou odpoledne se v lokalitě Bukova pohyboval 33letý agresor, který byl silně ovlivněn alkoholem. Poprvé na linku 158 zavolala svědkyně, která si všimla, když procházela po chodníku, jak tento muž bezdůvodně strká do starší ženy.

Ve chvíli, kdy se rozhodla zavolat policii, tak si toho muž všimnul, přistoupil k ní a udeřil jí do krku. Následně odešel. Napadená žena si chtěla muže vyfotit. Když byl tak 50 metrů daleko, vytáhla telefon, vyfotila ho a zavolala na linku 158. Muž si jejího volání všimnul, doběhl jí a udeřil jí do obličeje. Poté odešel na nejbližší autobusovou zastávku. V tu chvíli již na místo byla vyslána policejní hlídka. Agresor na zastávce vytáhnul teleskopický obušek a po dívce, která tam stála, chtěl míček.

Naštěstí kolem projíždějící řidič, který si napadení ženy všimnul, zastavil na zastávce. Agresor si tedy přestal dívky všímat a šel k vozidlu. Teleskopickým obušek několikrát poklepal na vozidlo. K agresorovi přistoupil další muž, který na zastávce stál. Ten vytrhl agresorovi obušek z ruky a s dívkou následně nastoupil do přijíždějícího autobusu. Poté se agresor z místa rychle sebral a nastoupil do autobusu mířícího na na Severní Terasu. Tam jej už vypátrala policejní hlídka, zpacifikovala a eskortovala na policejní služebnu.

"Následně byl tento 33 letý agresivní muž převezen na záchytnou stanici, neboť nadýchal přes 2 promile. V nejbližší době mu bude ve zkráceném přípravném řízení sděleno podezření z trestného činu výtržnictví, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let. Jedná se o osobu pro policisty velmi známou, která má bohatou trestní minulost," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru