Školy v Ústeckém kraji obdrží dalších 258 tisíc testů
Ústecký kraj obdržel další várku antigenních testů pro školy. Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Ústecký kraj včrera obdržel pro školy dalších 258 175 kusů antigenních testů značky SEJOY. Testy jsou určeny k testování všech dětí v přípravných třídách základních škol a přípravných stupních základních škol speciálních, dále všech žáků základních škol, středních škol a konzervatoří v denní formě vzdělávání.

Nová zavážka antigenních testů SEJOY je určena k testování žáků základních a středních škol na území Ústeckého kraje v následujících čtyřech týdnech, tj. od pondělí 24. ledna 2022. Preventivní plošné testování antigenními testy ve školách se provádí jednou týdně vždy v pondělí. Týká se všech žáků a zaměstnanců školy, bez ohledu na to, zda jsou očkovaní, či spadají do ochranné lhůty po prodělání nemoci.

Stejně jako v předchozích závozech i nyní přivezl testy na Krajský úřad Ústeckého kraje Hasičský záchranný sbor České republiky. Testy byly obratem pracovníky krajského úřadu rozděleny a připraveny na distribuci obcím s rozšířenou působností. Ty je následně předají přímo do škol.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru