Ve vlaku seděl ozbrojený muž od krve, nožem ohrožoval cestující. Měl v sobě přes tři promile
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 24.12.2021 ve večerních hodinách, přijalo operační středisko městské policie na tísňové lince oznámení, že ve vlaku Českých drah ze směru od Litoměřic se v kupé nachází cestující, který má ruce od krve a je ozbrojen kapesním nožem.

Po zastavení vlaku na Hlavním vlakovém nádraží v Ústí nad Labem, byl proveden proti dotyčnému muži hlídkami strážníků městské policie zákrok, kdy došlo k odebrání zbraně a následnému vyvedení osoby z vlaku.

2812nuzkz1

Foto: MP Ústí nad Labem

Na místě bylo zjištěno, že se jedná o cestujícího bytem Děčín, který cestoval z Teplic, kde strávil noc na protialkoholní záchytné stanici, ale pak celý den opět požíval alkoholické nápoje a uvedl se do stavu, kdy nebyl schopen ovládat své chování, nožem ohrožoval cestující ve vlaku a sám se také několikrát pořezal na rukou.

2812nuzkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Orientační dechovou zkoušku provedenou strážníky na místě bylo zjištěno, že muž byl silně podnapilý a výsledek kontrolního měření ukázal hodnotu 3.17 promile alkoholu v dechu. Muž byl poté převezen zpátky do protialkoholní záchytné stanice v Teplicích, kde strávil Štědrý večer.

2812nuzkz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru