Čtveřice kvůli peněžence a botám surově zbila muže na Mírovém náměstí
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 24. 11. 2021 v 22:58 hod., byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků na Mírové náměstí k Vánočnímu stromu, kde se má dle oznamovatele nacházet zraněný muž.

Po příchodu hlídky na místo, byl zjištěn zraněný muž s tržnou krvácející ránou na hlavě, silnými otoky v obličeji a s krvácejícími ústy. Strážníci muži poskytli první pomoc a na místo přivolali zdravotní záchrannou službu.

2511prepadenikz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Od zraněného muže se strážníci dozvěděli, že byl přepaden čtyřmi muži, kteří mu odcizili boty a peněženku i s doklady a poté z místa činu utekli neznámo kam. Vzhledem k okolnostem celé události byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si celý případ převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru