OPRAVDU SE STALO: Muž chodil po centru města a střílel z pistole! Tohle řekl policistům na vysvětlenou
ilustrační foto: CC0
Ústí nad Labem

Chomutov - Podezření z trestného činu výtržnictví čelí 55letý muž, který měl v pátek odpoledne v centru Chomutova opakovaně střílet z plynové pistole do vzduchu.

Ke střelbě došlo nejprve v ulici Farského v blízkosti vstupu do obchodního centra, dále na terase venkovní restaurace, znovu před obchodním centrem a nakonec ještě na autobusové zastávce v ulici Palackého. Událost se obešla bez zranění, na místo přijeli přivolaní policisté a muže zadrželi. Pistoli včetně střeliva zajistili.

"Dotyčnému, který dle svých slov střílel na holuby, sdělili podezření ze spáchání zmíněného trestného činu. Soud ho v případě uznání viny může potrestat odnětím svobody až na dva roky," uvedla policjení mluvčí Miroslava Glogovská.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru