Pár se měl v bytě fyzicky napadat, strážníci při jejich lustraci zjistili celostátně hledanou osobu
Foto zdroj: městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli 72. října v 10:16 hodin byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána autohlídka strážníků do ulice Sklářská, kde má dle oznamovatele údajně v jednom z bytů docházet k fyzickému napadání dvou neznámých osob.

Po příjezdu hlídky na místo byl zjištěn před domem oznamovatel celé věci, který hlídku odvedl do jeho bytu, kde se měl nacházet i pár, který se měl mezi sebou fyzicky napadat. Po příchodu strážníků do zmiňovaného bytu byly spatřeny čtyři další osoby, které byly v klidu a nedocházelo zde k žádnému fyzickému napadání.

Všichni přítomní sdělili strážníkům, že celou záležitost nechtějí nijak řešit. Při lustraci přítomných osob bylo zjištěno, že jedna osoba je v celostátním pátrání Policie ČR. Z tohoto důvodu byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si celý případ od strážníků převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru