Auto v Ústí srazilo na přechodu pro chodce muže, zasahovali záchranáři
Foto zdroj: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu 13. října v 19.20 hodin prováděla hlídka strážníků ze skupiny operačního zákroku kontrolní činnost v ulici Krušnohorská, kde si všimla projíždějícího červeného osobního vozidla tovární značky Škoda, které srazilo na přechodu pro chodce přecházejícího muže.

Hlídka ihned zajela na místo, rozsvítila na vozidle výstražné světlo modré barvy a ihned se vydala k poraženému chodci. Ten byl naštěstí při vědomí, avšak z důvodu silné bolesti nohy nemohl sám chodit. Z tohoto důvodu ho strážníci přesunuli mimo vozovku a posadili na lavičku zastávky MHD. Následně zraněnému muži sundali obuv a vizuálně zkontrolovali jeho končetinu, která nebyla nijak deformovaná, ani viditelně zlomená, pouze začala mírně otékat.

Zároveň strážníci o celé věci informovali operační středisko městské policie se žádostí o přivolání vozidla zdravotní záchranné služby a hlídku Policie ČR - oddělení dopravních nehod. Na místě se také nacházel řidič osobního vozidla středního věku, bytem v Ústí nad Labem. Po chvilce se na místo dostavilo vozidlo záchranářů, jehož osádka si převzala zraněného muže k dalšímu ošetření a hlídka Policie ČR, která si celý případ na místě převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru