Město spustilo nový projekt Ticket Pack - Ústí jednoduše. Za cíl má podpořit cestovní ruch
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Město Ústí nad Labem ve spolupráci s Dopravním podnikem, Muzeem, Městskými službami a Zoologickou zahradou připravilo pilotní projekt prodeje zvýhodněného balíčku vstupenek TicketPack „Ústí jednoduše“.

„Cílem zavedení zvýhodněného balíčku vstupenek je podpora cestovního ruchu na Ústecku. TicketPack má usnadnit turistům příjemné strávení dovolené a zároveň zvýšit návštěvnost jednotlivých turistických cílů,“ uvedl náměstek primátora Mgr. Tomáš Vlach.

Balíček vstupenek je určen primárně pro turisty a návštěvníky města, kteří se zde rozhodnou strávit svůj volný čas. Ze statistik ČSÚ vyplývá, že počet návštěvníků města má stoupající tendenci, průměrný počet přenocování se ale dlouhodobě pohybuje na úrovni 2 nocí s mírnými výkyvy v jednotlivých letech (odpovídá tomu pobyt na víkend). Záměrem tohoto pilotního projektu je tedy naopak návštěvníky ve městě udržet déle, a průměrný počet přenocování tak navýšit.

Vstupenky jsou zvýhodněny 30% slevou oproti běžnému vstupnému pro dospělého a dítě. V rámci balíčku je možné navštívit zoologickou zahradu, městské muzeum, zrcadlové bludiště na Větruši, koupaliště v Brné a svézt se lanovou dráhou.

Zvýhodněný balíček vstupenek je k zakoupení v aplikaci SEJF, která je zdarma ke stažení na App Store a Google Play. V aplikaci lze rovněž zaplatit jízdné v MHD nebo parkovné v Ústí nad Labem.

Balíček je možné koupit a uplatnit v období od 1. 7. do 15. 9. 2021 a vstupenky jsou platné 7 kalendářních dnů. Cena zvýhodněného balíčku činí 263 Kč pro dospělého a 165 Kč pro dítě. Zákazník se vstupenkou v mobilním telefonu prokáže na pokladnách jednotlivých cílů.

Podobné projekty na podporu cestovního ruchu fungují nebo vznikají v celé ČR (i s ohledem na dopady spojené s omezeními během koronavirové pandemie) a všichni věříme, že tento produkt bude turisty hojně využíván.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru