Řidič se zákazem ujížděl policistům po D8. U Račiněvsi havaroval, zraněním na místě podlehl
Ilustrační foto: HZS ČR
Ústí nad Labem

Litoměřicko - V sobotu 16. ledna před půl desátou stavěla policejní hlídka u Nové Vsi na dálnici D8 osobní vozidlo, jehož řidič nereagoval na opakované výzvy k zastavení a začal ujíždět. Do pronásledování vozidla se zapolilo několik hlídek včetně policejního vrtulníku Letecké služby Policie ČR.

Po několika desítkách ujetých kilometrů, během kterých ho policisté pronásledovali, řidič u obce Račiněves havaroval, jeho auto se obrátilo přes střechu a skončilo v poli.

Řidič, který má uložen trest spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel, utrpěl vážná zranění, kterým i přes snahu policistů a záchranářů, kteří mu poskytovali první pomoc, podlehl. Během pronásledování nedošlo k žádné kolizi s policejními vozidly, pravděpodobnou příčinou nehody byla vysoká rychlost, kterou muž ujížděl, další okolnosti jsou předmětem prověřování.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru