OBRAZEM: Nutrie si vykračovala u budovy Spolchemie. Její vycházku utnuli strážníci
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 5. ledna v dopoledních hodinách vyjížděla společná hlídka strážníků služby operačního zákroku městské policie a kynologické služby městské policie do ulice Revoluční k budově Spolchemie Ústí nad Labem.

Na tísňovou linku městských strážníků neznámý oznamovatel operátorovi nahlásil, že se ve zmíněné ulici nachází nějaké zvíře, které by mohlo napadnout kolemjdoucí. Strážníci na místě zjistili, že se jedná o nutrii, kterou pomocí odchytové tyče odchytli.

1601nutriekz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Vzhledem k tomu, že na zvířeti nebyla patrna žádná viditelná zranění, odvezla hlídka nutrii k řece Labe, kde ji strážníci vypustili do volné přírody.

1601nutriekz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru