OBRAZEM: Ústecké Vánoce začaly. Centrální náměstí se zahalila do sváteční atmosféry
Rozsvícený vánoční strom na Lidickém náměstí. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na první adventní neděli se na centrálních náměstích rozsvítily vánoční stromy. Letos kvůli opatřením souvisejících s výskytem a šíření nemoci Covid – 19, neproběhlo hromadné rozsvícení vánočního stromu na Lidickém náměstí doprovázené každoročně kulturním programem.

„Na rozsvěcení vánočního stromu chodíme pravidelně. Děti vždycky odpočítávaly vteřiny do rozsvícení a podívaly se na doprovodný program,“ uvedla návštěvnice Lidického náměstí Marie a dodala: „I když letos organizované zahájení Ústeckých Vánoc neproběhlo, do centra si procházku udělala celá rodina.“

Od pondělí 30. listopadu se návštěvníci Lidického a Kostelního náměstí mohou těšit i na vánoční trhy. Stánky se otevřou každý den od 10.00 hodin a uzavřou se v 19.00 hodin. Stánky jsou od sebe rozmístěné 4 metry. Prodej se bude řídit platnými epidemiologickými nařízeními.

2911 vanocni strom lidicke2

ROZSVÍCENÝ VÁNOČNÍ STROM NA LIDICKÉM NÁMĚSTÍ. FOTO: PETR SOCHŮREK

2911 vanocni strom atrium

VÁNOČNÍ STROM V ATRIU ÚSTECKÉHO MAGISTRÁTU. FOTO: PETR SOCHŮREK

2911 vanocni strom mirove

VÁNOČNÍ STROM NA MÍROVÉM NÁMĚSTÍ. FOTO: PETR SOCHŮREK

2911 vanoce kostelni

PRVNÍ ADVENTNÍ NEDĚLE NA LIDICKÉM NÁMĚSTÍ. FOTO: PETR SOCHŮREK

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru