OBRAZEM: U kolektoru začal přibývat svinčík. Bezdomovci si tu udělali provizorní bydlení
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Při kontrolní činnosti, kterou strážníci vykonávali v obvodu Skřivánek , narazili na značný nepořádek v ulici Veleslavínova, který po sobě zanechali lidé bez domova. Ti si zde udělali své provizorní bydlení přímo u kolektoru a s odpadky, které po nich zbyly si evidentně těžkou hlavu nedělali.

Aby tento nepořádek, který připomínal černou skládku nehyzdil okolí kolektoru, byli na místo přivoláni alternativně odsouzení, kteří svůj trest vykonávají u městské policie a ti po zadokumentování celé události nepořádek uklidili a odvezli na skládku.

3011kolektorkz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Při kontrole ulice SNP přistihli strážníci dva bezdomovce, kteří se přehrabovali v kontejneru na domovní odpad a věci, které se jim nehodily, zanechali ležet na zemi u kontejneru. Hlídka donutila dotyčné nepořádek po sobě uklidit a po řádném poučení byli oba bezdomovci z místa vykázáni.

3011kolektorkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru