OBRAZEM: Děti si vyzkoušely základy golfu
Děti si vyzkoušely základy golfu. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Libouchec – Sedm dětí z Dětského domova na Severní Terase si vyzkoušely základy golfu. Na svém hřišti je přivítal spolek Golf club Libouchec.

„S nápadem uspořádat akci přišla hodná teta z dětského domova, která je zároveň členkou našeho klubu. Děti si měly možnost vyzkoušet chipping, putting a na drivingu si odpálily pár dlouhých ran,“ uvedl prezident klubu Oskar Léonard.

Golf club Libouchec plánuje na začátku měsíce srpna Dětský sportovní kemp se zaměřením na golf. „Právě na tento kemp bychom chtěli dostat i děti z dětského domova na Severní Terase. Díky našim sponzorům se nám to určitě povede. Dnes jsem tu při prvním seznámení s golfem viděl šikovné děti, které bych na kempu rád přivítal. Kemp formou příměstského tábora se bude konat ve dvou termínech první dva týdny v srpnu a to vždy od pondělí do pátku“ řekl závěrem prezident.

Sportovní kemp je určen pro všechny děti z Ústeckého kraje od 6 do 15-ti let. Bližší informace naleznete na webových stránkách Golf clubu Libouchec.

FOTOGALERIE:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru