Seniory a handicapované má po Ústí vozit Taxík Maxík
Infografika a foto: e-deniky.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na novou službu se v Ústí mohou těšit senioři a handicapovaní. Zapojení do projektu Taxík Maxík schválili městští radní na svém posledním zasedání. 

„Jedná se o projekt Nadace Charty 77 – Konta Bariéry a Senzačních Seniorů ve spolupráci se společností Česká lékárna holding – lékárny Dr. Max zaměřený na přepravu seniorů a handicapovaných občanů. Město, které se do projektu přihlásí a má zájem tuto službu provozovat, získá velkoprostorové vozidlo a městem vybraný provozovatel příspěvek na provoz v prvním roce. Ve městě bude projekt provozovat Pečovatelská služba Ústí nad Labem. Jako nejvhodnější automobil byl vybrán Ford Connect Tourneo L2. Přeprava by měla být určená pro seniory starší 70 let a držitele průkazů ZTP a ZTP/P bez omezení věku, kteří mají trvalé bydliště na území města Ústí nad Labem. Finální smlouvy budou následně předloženy ke schválení,“ píše se v tiskové zprávě z rady města.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru