Jízdu Výstupní ulicí přirovnávají řidiči k turné po skokanských můstcích. Dočkají se nápravy?
Jízdu Výstupní ulicí přirovnávají řidiči k turné po skokanských můstcích. 3x Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Na stále zhoršující stav frekventované silnice v Výstupní ulici si dlouhodobě stěžují projíždějící motoristé. Komunikace si již měla vysloužit mezi profesionálními řidiči přezdívku – turné po skokanských můstcích.

„Nedá, se někde zjistit, jak je to s opravou silnice ve Výstupní ulici z Dobětic do Krásného Března. Jezdit tudy není už jen o huntování podvozku, ale pro neznalého řidiče říkání si o nehodu,“ napsal do redakce on-line deníku E-Ústí.cz čtenář Jan Valter.

„Nejhorší stav je dole u křižovatek s ulicemi Dr. Horákové a Neštěmická, kde je od brzdících kamionů a autobusů propadlý a nahrnutý asfalt. Stalo se mi, že řidič přede mnou najednou prudce zabrzdil, než začal odbočovat. Musel jsem udělat to samé, auto mi začalo na hrbolech poskakovat a já měl co dělat, abych mu neskočil do kufru. Profesionální šoféři Výstupní ulici na setkáních přezdívají - turné po skokanských můstcích,“ pokračoval v námětu čtenář.

Mluvčí ústeckého magistrátu Romana Macová uvedla, že právě probíhá projektová příprava rekonstrukce Výstupní ulice. „Předpoklad odevzdání projektu je listopad 2020, získání stavebního povolení podle smlouvy bude březen 2021. Na posledním jednání zastupitelstva předkládal primátor města Petr Nedvědický seznam prioritních investičních projektů (poz.red. počítající s rekonstrukcí Výstupní ulice), na jejichž realizaci a potřebný rozvoj města žádal zastupitele o souhlas s revolvingovým úvěrem,“ doplnila mluvčí.

1207 Vystupni2

1207 Vystupni3

Čtenáři, děkujeme, že nám svými postřehy a náměty pomáháte vytvářet zpravodajství z Ústecka. Povedlo se vám zachytit nějakou kuriozitu? Jste svědky aktuálního dění? Máte čerstvé informace z provozu na ústeckých silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. K námětům na zprávy z Ústecka využijte e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. My podnět prověříme, zeptáme se odpovědných a o výsledku vás budeme informovat na našich stránkách.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru