Mladík na motorce obtěžoval běhající ženy. K jeho smůle narazil na policistku
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústecko - Chlumeckým policistům se podařilo zadržet muže, který v průběhu posledního týdne na Chlumecku obtěžoval běhající ženy. Tento mladík jezdil na červené motorce převážně v místech, kde lidi běhají. Mezi Chlumcem a Strádovem. Vybíral si ženy, které se mu líbily, a následně je vulgárními návrhy oslovoval.

Nejdřív kolem ženy několikrát projel. Poté zastavil a dával jim různé sexuální návrhy doplněné o vulgární gestikulaci rukou. K jeho smůle takto narazil i na běhající policistku, která si s mužem velice rychle poradila. Policistům předala přesný popis mladíka a registrační značku motorky. Ti jej krátce na to zadrželi a v současné době čelí podezření z trestného činu Výtržnictví.

"Vyzýváme ženy, které byly rovněž tímto mužem osloveny, aby se obrátily na linku 158 nebo na nejbližší služebnu," dodává policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru