Město opět nabízí podnikatelům dezinfekci zdarma. Výdej začne příští týden
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Podnikatelé mohou dezinfikovat své provozovny v Ústí nad Labem prostředkem, který získají od města zdarma. Vydávat se bude od pondělí 1. června. Výdej bude probíhat ve všední dny od 9.00 do 12.00 ve vchodu do magistrátu z atria. Potrvá až do pátku 12. června.

„Prostředek je určen pro veřejně přístupné provozovny, jako jsou obchody, zařízení služeb, restaurace nebo ubytovací zařízení. Pro každou provozovnu je podle její velikosti určeno až deset litrů dezinfekce,“ uvedl primátor Petr Nedvědický.

Prostředek bude vydáván do přinesených nádob. K jeho získání stačí podnikatelům, aby se prokázali výpisem z veřejné části živnostenského rejstříku (na www.rzp.cz) potvrzujícím existenci provozovny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru