Čtveřice řádila v lese na čtyřkolkách. Zábavu jim ale překazili policisté
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústecko - Policisté ústecké pořádkové jednotky směřují výkon služby nejenom do centra města, ale až na hranice ústeckého okresu. V případě potřeby jsou veleni na místa, kde byl zaznamenán zvýšený nárůst trestné činnost či vznikl nějaký problém.

V minulých dnech tomu tak bylo ve chvíli, kdy se na vedení ústecké policie obrátil člen Českomoravské myslivecké jednoty s problematikou čtyřkolek v lese v okolí obce Žandov. Nejenom, že tito řidiči v lese nemají, co dělat, jezdí si kudy chtějí, ale zároveň devastují i tamní vegetaci a ruší zvěř. Policisté se ihned na tuto problematiku zaměřili a podařilo se jim v odpoledních hodinách nad obcí Žandov zajistit hned čtyři řidiče na čtyřkolkách.

"Policisté řidiče ztotožnili a poučili je o porušení zákona č. 289/1995 Sb. o lesích, kde je výslovně napsán zákaz jízdy motorovými vozidly v lese. Celá věc byla následně předána k dořešení správnímu orgánu. Nejedná se o poslední akci. Policisté budou výkon služby směřovat i do těchto oblastí," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru