OBRAZEM: Rozruch ve Varšavské ulici! Z motoru auta se valil hustý dým
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli 17. května v 17:34 hodin, byla vyslána hlídka strážníků do ulice Varšavská, kde dle oznamovatele mělo docházet k zahoření osobního vozidla. Strážníci na místě zjistili, že se jedná o osobní vozidlo značky Alfa Romeo, ze kterého vycházel z pod kapoty motoru hustý dým.

Strážníci ihned na místo přivolali hasiče neboť se u podběhu vozidla začaly objevovat i plameny a zároveň se pokoušeli vozidlo uhasit vlastními hasícími prostředky. Oheň se jim nedařilo uhasit, proto jeden ze strážníků vyzval přihlížející občany, aby se odebrali do bezpečné vzdálenosti. V tomto okamžiku se na místo dostavili hasiči, kteří strážníky v hašení vozidla vystřídali.

1905pozarauto

Foto: MP Ústí nad Labem

Hlídka strážníků zabezpečovala místo požáru proti vstupu nepovolaných osob až do chvíle, kdy se hasičům podařilo oheň uhasit. Na místo se dostavila i hlídka Policie ČR, která si případ převzala k šetření.

1905pozarauto3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru