Běžci ve virtuálním závodě za čtyři dny vysportovali přes šedesát tisíc korun ve prospěch ústecké nemocnice
Na snímku organizátor Michal Neustupa. Zdroj foto: Milada Tour
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Velice si váží práce zdravotníků, kteří bojují s virem způsobující nemoc Covid – 19. Organizátoři oblíbeného sportovního seriálu Milada Tour se proto rozhodli uspořádat po celý měsíc duben běžecký závod nazvaný VIRTUAL CHARITY RUN.

Pořadatel Michal Neustupa uvedl, že za první čtyři dny se klání zúčastnilo 350 sportovců. „Vybraná finanční částka přesahuje šedesát tisíc korun,“ dodal.

VIRTUAL CHARITY RUN si lze zaběhnout až do 30. dubna. Stačí si vybrat den, trasu, zaregistrovat se. Poté zajít do parku, stezku, lesa. Délka tratě musí být 5, 10 nebo 21 kilometrů. Důležité je dodržovat aktuální opatření vlády České republiky. Věk závodníka není omezen. Startovné je sto korun a obsahuje on-line certifikát o pomoci zdravotníkům. Přispět je možno také dalším dobrovolným příspěvkem, zakoupením originální medaile nebo zakoupením trička Milada Tour. (Více o závodě zde). 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru