Galerie Teplice provedla mimořádné kroky pro ochranu návštěvníků centra proti virům
OC Galerie Teplice
Ústí nad Labem

Teplice - Obchodní centrum Galerie Teplice reaguje na mimořádnou situaci, týkají se rozšíření koronaviru v České republice, a podniklo konkrétní kroky ke zvýšení bezpečnosti svých návštěvníků v oblasti prevence.

„Již na počátku týdne byla nad rámec běžných hygienických opatření provedena plošná dezinfekce toalet, stropů, stěn, dveří, klik, podlah a veškerých zařizovacích předmětů. Jednalo se o provedení nástřiku dezinfekcí s dlouhodobou účinností, který byl zároveň cíleně vpraven do odsávacích otvorů ve stropech,“ uvedl Jan Růžička, manažer OC Galerie Teplice.

Vedení centra zároveň oznamuje, že se mimořádná hygienická opatření dotkala i jídelní zóny, kdy byly ošetřeny stoly, židle, lavice, podlahy, přepážky a zařizovací předměty. Na pasáži centra byla provedena aplikace dezinfekce na všech částech, kterých se dotýkají zákazníci, jako jsou madla, kliky, taburety či například tlačítka ve výtazích. Následovala i šatna pro odkládání věcí návštěvníků.

Pro zákazníky byly na toaletách, přebalovacích pultech, jídelní zóně a infocentru instalovány dezinfekční prostředky.

Předpokládaná doba účinku dezinfekce účinné proti bakteriím a virům je tři týdny, přičemž v případě potřeby budou realizována další opatření k zajištění maximální bezpečnosti zákazníků. Situaci budou v Galerii Teplice i nadále pečlivě monitorovat.

„Rádi bychom zároveň všechny návštěvníky ujistili, že provoz centra zůstává nadále bez omezení,“ dodal Jan Růžička.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru