OBRAZEM: Dobrovolníci nasbírali během dvou hodin u zahrádkářské kolonie dvacet pytlů odpadků
Hromadný úklid. Zdroj foto: Čističi Ústí
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Nebýt lhostejný ke svému městu a prostoru kolem sebe si kladou dobrovolníci říkající si Čističi Ústí. Pravidelně uklidí kus prostoru v Ústí nad Labem.

V sobotu 1. února vyrazili do prostor pod Holoměří, kde uklidili část lesa od Masarykovy ulice po lokalitu V dolině směrem. „Bylo až šokující, kolik je odpadu v blízkosti zahrádkářské kolonie a studánky. Za dvě hodiny jsme v devíti lidech vyklidili kus lesa, černé skládky a sebrali 20 pytlů odpadu. Moc děkuji, všem co tuhle neplechu pácháte se mnou a našim partnerům, Ústí nad Labem, Ukliďme Česko, Metallplast, prádelna Saxana,“ uzavřel zakladatel dobrovolníků Čističi Ústí Ondřej Thor.

FOTOGALERIE:

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru