Řidič autobusu prudce zabrzdil, jedna z cestujících se zranila. Policie hledá svědky z linky číslo 11
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí dopravní policisté žádají svědky události, která se stala v autobuse linky č.11 dne 23. ledna 2020 v 14:07 hod. K události došlo v ulici Všebořická (ve směru od Chlumce na centrum), kdy řidič autobusu musel před přechodem pro chodce prudce sešlápnout brzdu, neboť mu z levé strany vešel na přechod chodec.

Vzhledem k této situaci však došlo k pádu jedné z cestujících, která za jízdy stála. Žena tímto pádem utrpěla zranění a byla následně z místa převezena zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice k ošetření.

"Policisté v tuto chvíli žádají ostatní cestující z této linky, kteří celou událost viděli a mohli by policistům objasnit důležité skutečnosti, aby se přihlásili na linku 158 nebo v pracovní době na Dopravní inspektorát v ulici Horova 5," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru