V Ústí se slavnostně otevřela poradna pro domácí pečující
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Poradenské, edukační a simulační centrum nově funguje v budově pečovatelské služby v Orlické ulici. Slavnostního otevření se v úterý 15. října účastnil náměstek primátora Tomáš Vlach.

V novém poradenském centru se mohou zájemci naučit základní ošetřovatelské dovednosti, seznámit se s nejrůznějšími kompenzačními a rehabilitačními pomůckami a možnými sociálními příspěvky. Většinu pomůcek a vybavení získala pečovatelská služba od sponzorů formou daru, náklady tak byly minimální.

„Město pokračuje v dobré spolupráci se službami pro seniory. Po nákupu nových vozidel pro pečovatelskou službu je tohle další pozitivní zpráva pro všechny klienty v domácí péči a jejich blízké. V příštím roce by měl být dokonce otevřen i zrekonstruovaný komplex s hygienickým centrem či prádelnou. Populace stárne a zajištění kvalitních služeb pro naše seniory je tak nezbytné,“ uvedl náměstek Vlach.

Služeb poradny mohou zájemci využívat po předchozí telefonické dohodě se sociální pracovnicí PhDr. Mgr. Yvonou Jungbauerovou na čísle 725 033 123 ve všední dny v čase 7.00 – 15.00 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru